Network

Rekrytera själv, med vår data

Vår digitala tjänst Network är en prisvärd lösning för er som snabbt vill komma i kontakt med kandidater och kan tänka er att göra en del av jobbet själva.

Rekrytering med full kontroll

Network är vår ”light”-variant på headhunting. Genom att göra en del av jobbet själv får du mer kontroll över rekryteringen och kommer ner betydligt i pris. Du slipper onödig administration och kontakter med ointressanta kandidater.

Enkelt att komma igång

Vi bygger en lista med relevanta kandidater till den roll ni söker. Inom max 10 arbetsdagar har ni kandidater att arbeta med, och oftast snabbare än så. Alla kandidater presenteras med offentliga kontaktuppgifter samt någon form av CV via vårt webbgränssnitt.

Stöd och tips i kontakten med kandidater

För att ni ska lyckas så bra som möjligt i kontakten med kandidater ger vi förslag på vad ni ska trycka på och vad som är ”klyschor” i branschen. Vi ger svar på vanliga frågor och ser till att ni kan ge ett proffsigt första intryck till kandidaterna.

Ni rekryterar med vår data

Network bygger på samma gedigna search som är första steget i vår headhuntingprocess. Det innebär att det samma höga kvalitet på kandidaterna som de vi själva arbetar med.

Noga utvalda kontakter

Våra erfarna researchers har manuellt valt ut samtliga kandidater i Network. Vi gör en unik search för varje uppdrag ni ger oss och levererar kontaktuppgifter till de kandidater vi tror på.

Uppdaterad data

Stockholm Headhunting har nyligen varit i kontakt med de flesta kandidaterna i Network. Det ger systemet en betydligt högre träffsäkerhet än publika nätverk.

Kompletta kontaktuppgifter

Ni får tillgång till all offentlig information vi har om våra kandidater – allt samlat på ett och samma ställe. Network sållar bort ofullständiga profiler för att säkerställa att ni bara betalar för kompletta uppgifter.

Användarvänligt

Network är användarvänligt och tar bara några sekunder att komma i gång med. Verktygets tydliga upplägg gör att ni snabbt kan söka och sortera bland kandidaterna. Ni får en bra överblick och minskar risken att intressanta personer tappas bort.

Support och tips

I Network finns konkreta tips anpassade för just er. Vi har beskrivit ”do’s and dont’s” och ger förslag på bra sätt att komma igång och anpassa er kontakt med kandidater. Ni får också en egen kontaktperson ifall ni har frågor eller behöver inspiration.

Prisvärt

Ni kontaktar kandidaterna själva och sköter intervjuerna på egen hand, vilket innebär att vi kan leverera kandidater för oslagbara 30 000 kr. Dessutom betalar ni samma låga pris oavsett hur många kandidater ni anställer med hjälp av Network.

Hör av dig!

Ring oss på 08-408 017 40 eller fyll i formuläret nedan. Fler kontaktuppgifter