On Site

På plats kan vi göra mer

På plats hos er kan vi åstadkomma mer på mindre tid. Vi blir en del av ert team och kan snabbt ge konkret hjälp och förslag på best practises gällande alla delar inom rekrytering.

Hjälp inom alla delar av modern rekrytering

Vi kan hjälpa till med allt ifrån att snabbt hitta kandidater till att bygga en toppmodern rekryteringsfunktion från grunden, och allt där emellan. Alla på On Site har jobbat hos oss inhouse för att vi ska säkerställa att ni får marknadens bästa rekryteringskonsulter.

Snabb hjälp där ni behöver den

Vi kan snabbt förstå ert behov och därefter prioritera våra insatser effektivt. Alla våra On Site-konsulter är vana att kavla upp ärmarna och hjälpa till där det behövs, oavsett om det är search av kandidater här och nu eller mer övergripande förändringar.

Hitta styrkor som arbetsgivare

Vi hittar kärnan i det som gör er unika som arbetsgivare, skapar en röd tråd och formar ett konkurrenskraftigt Employer Brand. Därefter hjälper vi er att nå ut med detta genom bl a er karriärsajt, interna kampanjer, sociala medier, annonsutformning och mycket mer.

Skräddarsydd rekryteringsprocess

Med enkla tips och lång erfarenhet av branschen kan vi ge er de rätta förutsättningarna att skapa ett bra inflöde av intressanta kandidater. Tillsammans med er optimerar vi kandidatupplevelsen från första kontakt till onboarding.

Implementera moderna verktyg

Genom att vi under lång tid arbetat med branschens mest moderna företag kan vi tipsa om och implementera effektiva verktyg, modeller och mål som stöttar er i vardagen.

Långsiktig strategi

Utifrån era långsiktiga verksamhetsmål ringar vi in vilka kompetensbehov ni har. Vi skapar rätt strategier för att rekryteringen ska bli effektiv, smidig och lönsam – och passa just er.

Rekryteringsevents

Vi hjälper er att utforma intressanta events för att locka bra kandidater till er. Vi bjuder in, följer upp och sköter all administration för att ni ska kunna få ut mesta möjliga ur varje event.

Hör av dig!

Ring oss på 08-408 017 40 eller fyll i formuläret nedan. Fler kontaktuppgifter