Headhunting

Chefer och specialister inom tech

Rekrytering till techbranschen skiljer sig från andra branscher. Stockholm Headhunting arbetar med headhunting där den tekniska utmaningen är en viktig del i erbjudandet hos kunden.

Headhunting enligt Stockholm Headhunting

Efter många år i branschen har vi identifierat några nyckelfaktorer som skiljer oss från andra och hjälper oss att leverera kvalitet. Varje gång.

Dedikerat team

Vid uppstart tilldelas varje specifikt uppdrag ett team med researcher och rekryterare. Att jobba tillsammans ger snabbare leverans, högre kvalitet samt mer tid för rekryteraren att hålla er som kund uppdaterad.

Tidplan

I samband med att vi upprättar kravprofilen över vad ni letar efter sätter vi även en konkret tidplan som anger när ni kan förvänta er olika steg under leveransen. Det gör att ni tryggt kan följa vårt arbete och att vi kan lägga ned den tid som uppdraget kräver.

Kontakten med kandidater

All kontakt med kandidater sker först via telefon och sedan på personlig intervju hos oss. Det ger oss större möjligheter att både lyssna och förklara för att sedan matcha relevanta personer med kundens jobberbjudanden.

Lång erfarenhet av techbranschen

Genom att vi under lång tid varit en aktiv del av Sveriges tech-värld håller vi oss väl uppdaterade om var duktiga personer finns, vart de är på väg och vad de har för ambitioner. Detta gör att vi även kan hjälpa er att sätta ihop attraktiva erbjudanden som fokuserar på mer än bara lön.

Lång erfarenhet av headhunting

Vi vet av erfarenhet att vi måste jobba nära våra kunder för att lyckas. Utöver att bara hitta kandidater stöttar vi er med administration, coachning och kvalitetssäkring av era egna processer. Allt detta för att skapa bästa möjliga upplevelse för kandidaterna och för er.

Alltid uppdaterade

Genom våra kunder och kandidater ser vi alltid till att vara uppdaterade på vad som händer i techvärlden. Dessutom har vi nära samarbeten med de främsta leverantörerna av olika rekryteringssystem (och andra system) för att kunna rekommendera det senaste inom modern rekrytering.

Hör av dig!

Ring oss på 08-408 017 40 eller fyll i formuläret nedan. Fler kontaktuppgifter